Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
100 gramm ragacsos rizsliszt
2 ek. cukor
1 dl víz
burgonyakeményítő
150 gramm azukibab-töltelék
6 darab eper
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: közepesen olcsó
Hozzávalók:
100 gramm ragacsos rizsliszt
2 ek. cukor
1 dl víz
burgonyakeményítő
150 gramm azukibab-töltelék
6 darab eper
Elkészítés:
A tölteléket 6 részre osztjuk fel. Ezekkel
vonjuk be az epreket. Tapadásmentes edényben összekeverjük a rizslisztet és a
cukrot. Fokozatosan adagoljuk hozzá a vizet és egyenletesre keverjük. Az edény
lefedjük és gőzölgő fazékba tesszük kb. 15 percre, majd kevergetjük. Az
elkészült masszát a tepsire tesszük, és beszórjuk burgonyakeményítővel. 6 darab
kis golyócskát készítünk. Közepükre helyezzük el az epres golyókat, és kerekre
igazítjuk.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése